merkaba
logo
Let op: Primeur filmpje!!
Klik op onderstaande button:Lees hier over de achtergrond en ontstaansgeschiedenis van Centre L’Innovation

Guido's Kantlijntjes

Guido's-Kantlijntjes...

My Lifespan is as long as my Attentionspan....... Harmony "IS", when the Inner "IS" the Reflection of the Outer and Vice Versa........

Cut the Crap be in the Gap.......The movement of Breath reveals the True Nature of All what IS and who I Am!........

Music is the Basis of all Phenomena in the Universe.......Het Universum onttrekt zich aan de wetten die wij er voor bedacht hebben.......

The Big Bang started with a Big Bang on an Infinite Big Drum.......Stephen Hawking's "The Theory of Everything" will be found in the Silence before the Big Bang, that is when Father God and Mother God made Love together and came to an Infinite orgasm, the consequences are still Visible, LOVE(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)

A Brush in my Mind paints the Here and Now on Impeccable White Light Screen of Pure Consciousness, a Spark of Infinity from the Most High Principle.......

The Theory of Everything, is The Most High Principle, it will be found in the HEART which is SILENCE!

Centre L’Innovation: Intro


Doelstelling:


”Centre L’Innovation” betekent ”Centrum voor Vernieuwing”, de manifestatie van energie die iedereen ten goede komt.
Ondermeer door middel van lezingen, studiegroepen, video avonden, vrije groepsgesprekken en workshops, met het uiteindelijke doel tevens maatschappelijke vernieuwingen teweeg te brengen.


L’Innovation

”Men dient voor ogen te houden dat niets qua voorbereiding, qua succes twijfelachtiger en qua uitwerking gevaarlijker is dan zich opwerpen als iemand die vernieuwingen wil doorvoeren. Want hij die dat doet, heeft hen die van de oude toestand profiteren tot vijanden, terwijl hij slechts lauwe verdedigers vindt in hen die van de nieuwe toestand zouden kunnen profiteren: een lauwheid die gedeeltelijk voortkomt uit vrees voor de tegenstanders, die immers de wet aan hun kant hebben, en gedeeltelijk uit wantrouwen van de mensen die in feite pas geloven aan vernieuwing als zij deze in werkelijkheid ervaren hebben.”

-- Niccolò Macchiavelli, Italiaanse politicus en filosoof (Florence, Italië 1469 - 1527)
Citaat uit zijn boek: DE HEERSER.

Tijdens interview met de inmiddels overleden Sitchin

Het ontstaan:


Mijn naam is Guido Hoogenboom en ik woon sinds 1984 in Lelystad-haven, Flevoland, Nederland.
In 1984 kwam ik terug van een reis die 3 jaar geduurd had. Ik verbleef in die tijd voornamelijk in Noord-Amerika. Ik kwam hier in Lelystad-Haven wonen met een Bermudese vriendin en haar twee kinderen. Deze relatie kwam na enige tijd tot een breuk, zij vertrok naar Amsterdam.
In de jaren daarna heb ik in Lelystad vele mensen leren kennen en vrienden gemaakt. Eén van hen is Berend Edens, die ik eind 2001 leerde kennen. Ik vertelde hem toen dat ik een pand wilde kopen aan de Brouwersgracht in Amsterdam om daar een T.V. productiebedrijf te beginnen genaamd LIVING ROOM TELEVISION. Berend zei toen tegen mij ’Waarom begin je dat niet hier in dit huis in Lelystad-Haven?’
Mijn antwoord was ’Ik heb geen grote tafel om mijn gasten te ontvangen voor de talkshows’.
Berend zei toen ’Die tafel weet ik wel. Die staat in de kelder van het World Fashion Centre in Amsterdam. Ik werk daar als beveiligingsmedewerker en kan aan mijn bedrijfsleider vragen of wij deze tafel mogen hebben.’
Enige dagen daarna zijn wij naar Amsterdam gegaan en hebben we de tafel bekeken. Ik was onmiddellijk verliefd op deze tafel, de vorm van een ellips, lengte 4.60 m., gewicht 160 kg., gemaakt van prachtig Afrikaans hout. Het was oorspronkelijk een directietafel.

DE tafel, klik voor een groter plaatje
DE tafel, klik voor een groter plaatje
Weer enige dagen daarna hebben wij de tafel opgehaald samen met Tom Prinsen. Met 6 mensen hebben wij de tafel in mijn huis opgesteld.
Nu moesten we nog een naam verzinnen voor ons centrum. Berend zei toen ’We noemen het L’Innovation.’

Oorsprong van de naam

Je zult je afvragen waar komt die Franse naam vandaan?
In 1979 werkte ik als muziekleraar op een school genaamd Zuilenburg, in Utrecht. Ik kreeg van de directie toestemming om mijn leerlingen vanuit een diepe ontspanning te laten luisteren naar muziek van de popgroep The Eagles. (zie ‘Project-hyperlink’ Music as a bridge onderdeel ‘The Story’).
Zoals je hebt kunnen lezen in ‘The Story’ verloor ik door het muziek-experiment aan de Zuilenburgschool volledig onterecht mijn baan. In de periode die daarna volgde, gebeurden er in mijn huis en daarbuiten vele bijzondere dingen die je paranormaal zou kunnen noemen.
Eén daarvan wil ik hier vermelden:
Met kerstmis 1979 was ik met mijn gezin op Terschelling. Op 27 december ging ik voor enige dagen alleen terug naar Utrecht om vervolgens met oud en nieuw terug te gaan, om mijn gezin weer naar huis te brengen. 27 december ’s avonds om 6 uur was ik terug gekomen, ik realiseerde me dat ik niet voldoende eten in huis had en rende de straat op, om nog net voor sluitingstijd het een en ander te kopen. Al rennend over de Nachtegaalstraat, op weg naar 'Het Kaasboertje' kwam ik voorbij allerlei winkels, waar ik nooit enige aandacht aan had besteed. Toen klonk er plotseling een meisjesstem vanuit een portiek tussen twee winkels in, een bloemenwinkel en een modewinkel. Mijn eerste reactie was, er staat een vriendin in die portiek op een bus te wachten. Ik kwam tot stilstand en ging de portiek binnen, maar er was niemand, er stonden ook twee pilaren. Niemand had zich er achter verborgen, maar ik had de stem wel degelijk gehoord. Mijn gedachte was, eerst snel naar ‘Het Kaasboertje’ en dan uitzoeken wat er aan de hand kon zijn. Toen ik terug kwam met mijn boodschappen ben ik op de rand van de stoep gaan staan om alles in ogenschouw te nemen. Tussen de bloemen in de bloemenwinkel stond een modepop in bruidstoilet, die had niet gesproken. Ik keek toen naar de andere winkel om te proberen de oplossing van het raadsel te ontdekken.
Ik zag dat de naam van de ‘haute couture’ modewinkel, L’Innovation was. Een bedrijf dat behoort bij een keten van winkels van oorsprong uit Frankrijk, Parijs, waar hun hoofdkantoor en modewarenhuis L’Innovation gevestigd is. Onmiddellijk begreep ik, dat ik een liefdevolle boodschap kreeg vanuit een andere dimensie, die mij duidelijk maakte dat mijn leven zich verder zou ontwikkelen in een totaal andere richting...

Op 1 mei 1980 moest ik wegens een echtscheiding mijn eigen huis verlaten waardoor ik geen onderkomen meer had. Mijn baan was ik al kwijt en voor ongeveer een half jaar heb ik mijn kinderen niet meer kunnen zien. Ik kwam in Eindhoven terecht en werd liefdevol opgevangen door familie en vrienden en langzaam krabbelde ik weer overeind. Dit kun je wel vernieuwing noemen zoals het mij duidelijk gemaakt werd op die avond, 27 december 1979.

Nu terug naar 2002. Een week voordat wij op 6 februari met de eerste spirituele avond begonnen met L’Innovation, vertelde ik Berend dat ik in juni 1973 vanuit Australië remigreerde naar Nederland. Ik kwam toen te wonen met mijn gezin in het huis waar ik ook geboren ben in 1934, de Parkstraat in Utrecht. Dit huis is gelegen vlak bij waar ook de L’Innovation winkel zich bevond. Berend vertelde mij toen dat hij omstreeks juni 1973 al in die winkel diverse malen geweest was omdat hij bedrijfsleider was voor de winkelketen L’Innovation. Dit is toch heel erg frappant en maakt mij duidelijk dat het leven volledig is voorbestemd door onszelf, we hebben het hele verhaal al gecomponeerd voor we hier naartoe kwamen.
Enige jaren geleden waren Berend Edens en ik in Utrecht voor een lezing van de Theosofische vereniging waar hij lid van was. Wij zijn toen samen naar de Nachtegaalstraat gegaan, naar de plek waar de winkel van L’Innovation indertijd gevestigd was.

JA!! Ik wil ook zo'n website! Nee, ik wil juist een andere website! Vraag het John Beek | Today: 26-02-2021
© Centre L’Innovation, Purmer 57, 8244 AX  Lelystad, The Netherlands | Tel: +31 320 260794 of email ons
Schrijf iets in ons gastenboek!  |  Raadpleeg Disclaimer.  |  Raadpleeg Sitemap